Dupa modelul spaniol, Franta si Olanda au taiat dreptul la munca al romanilor

Dupa modelul spaniol, Franta si Olanda au taiat dreptul la munca al romanilor

Nemultumit de romanii care s-au plans de reducerile salariale din tara noastra, in urma masurile de austeritate impuse de guvernul Boc, Traian Basescu le-a recomandat oamenilor sa plece la munca in alte state din Uniunea Europeana.

Acum insa romanilor li s-a restrictionat si acest drept, din cauza autoritatilor de la Bucuresti care nu au obtinut sprijinul Consiliului European pentru a modifica sau a anula decizia Spaniei de a ingradi accesul romanilor la munca.

In acest moment, actuala putere nu poate crea locuri de munca in tara, ba mai mult le pierde si pe cele din Uniunea Europeana. Desi Basescu, Boc, Baconschi si Lazaroiu trebuiau sa sara in ajutorul nostru, ei si-au exprimat solidaritatea fata de situatia economica a Spaniei, acceptand astfel decizia de a li se taia dreptul la munca al romanilor.

Dupa modelul spaniol, alte doua tari au limitat accesul muncitorilor nostri. Franta si Olanda au decis sa reduca numarul de meserii pentru care puteau fi angajati si romani.

Din cauza politicii externe a Romaniei, care a dus la distrugerea relatiilor cu partenerii straini, cetatenii tarii noastre nu mai pot apela, in speranta unui trai mai bun, nici macar la acest mare avantaj al aderarii, si anume dreptul la munca intr-o alta tara membra a UE.